Make your own free website on Tripod.com

**Tijdreizigers heeft op het moment als enige vaste lid Nostradamus. Eerder was er nog een ander lid, maar deze is inmiddels gestopt met muziek.

De groep is een aantal jaar bezig en is origineel begonnen met rappen in het Engels. Nadat ze voor
een nederhopavond in Woerden enkele nummers hadden geschreven in het Nederlands, hebben ze besloten hiermee door te gaan.

Op die nederhopavond in Woerden deden ze mee in de set van de groep ARTIKEL VII, die in het voorprogramma stonden van de Lijkepikkers en White Wolf. Daarna volgden verschillende andere optredens. Foto's van optredens kunnen worden bekeken op de Foto pagina's

"Met Tijdreizigers willen we ons niet binden aan de bestaande ideeen over hoe muziek moet klinken, dat is iets wat je alleen maar kan beperken. De beste ideen en vooruitgangen in techniek (niet alleen in muziek) komen voort uit een bepaalde instelling waarbij alles wordt bekeken als de huidig geldende ideen. Onze huidige kennis is op dit moment voldoende om bepaalde dingen uit te leggen, maar deze kennis is in de toekomst misschien compleet achterhaald. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het idee dat men er vroeger van overtuigd was dat de aarde plat was. We kunnen er alle kanten mee op. De muziek maken we vooral voor ons plezier en we proberen daarnaast met bepaalde nummers mensen aan het denken te zetten over dingen die om je heen gebeuren."

Er wordt, zover de tijd dat toestaat, gewerkt aan nieuwe nummers (waarbij ook veel wordt samengewerkt met de Conmen (ook uit Rotterdam).


Terug naar de hoofdpagina